Voorbereidingstrainingen Harbour Run

Zondag 8 oktober 2017 vindt in de Rotterdamse havens de jubileum editie van de Harbour Run plaats. Dwars door de havens van Rotterdam is een parcours van 10 km met obstacles uitgezet. In samenwerking met de Harbour Run biedt ook dit jaar Outdoor Valley weer de Habour Run voorbereidingstrainingen aan.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Na 8 km afzien ook nog de welbekende “Monkey bars” halen is geen kleinigheid en vergt specifieke training! Onze trainers hebben al jarenlang ervaring met obstacle runs zoals de Harbour Run en kunnen jou hier dan ook prima op voorbereiden. Door mee te doen aan de voorbereidingstrainingen gaat je totale atletisch vermogen en conditie met sprongen vooruit en sta jij straks goed voorbereid aan de start van de Harbour Run! Jij wilt toch ook elke obstacle tijdens de Harbour Run goed kunnen volbrengen?

De training

De training bestaat uit Obstacle Training en Conditietraining. Bij de Obstacle Training ligt de focus op techniek. Je leert o.a. hoe je de hindernissen het beste neemt en hoe je elkaar kan helpen. Bij de conditietraining ga je aan de slag met je conditie en je kracht. De ideale combi om de Harbour Run te kunnen volbrengen.

Trainingsdata en locatie

Vanaf 26 augustus kan je iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur trainen voor de Harbour Run:

  • Zaterdag 26 augustus
  • Zaterdag 2 september
  • Zaterdag 9 september
  • Zaterdag 16 september
  • Zaterdag 23 september
  • Zaterdag 30 september

De trainingen vinden plaats bij Outdoor Valley. Outdoor Valley ligt aan de rand van het Hoge Bergse Bos tussen Rotterdam en Den Haag. De training vindt deels plaats in het survivalbos. Hier vind je meer dan 140 hindernissen op je pad.

Investering

Voor €15,- per training sta jij straks vol vertrouwen aan de start van de Harbour Run.

Kies je voor vijf van de zes voorbereidingstrainingen, dan ontvang je € 10,- korting op het totaalbedrag.

Aanmelden

Ik kies voor:

Zaterdag 26 augustus
Zaterdag 2 september
Zaterdag 9 september
Zaterdag 16 september
Zaterdag 23 september
Zaterdag 30 september

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Geslacht *

Geboortedatum (01/01/1980) *

Adres + huisnummer *

Postcode (1122AA) *

Stad *

Telefoonnummer *

Bankgegevens *


Ja, Ik ga akkoord een eenmalige afschrijving voor de Harbour Run voorbereidingstrainingen. Hierbij machtig ik Outdoor Valley Fitness het verschuldige bedrag af te schrijven van bovenstaand opgegeven rekeningnummer.