Yoga

Yoga ontspanning in de buitenlucht

Misschien heb je het uur hiervoor nog meegedaan met de bootcamp en wil je nu even ontspannen bij Yoga. Of kom je speciaal naar Outdoor Valley toe om lekker in de natuur even alles te vergeten en te onthaasten. Wat je reden ook is, je bent welkom om mee te doen aan de outdoor yoga lessen bij Outdoor Valley Fitness. Elke week wordt er een rustige plek in de natuur gezocht en ga je onder begeleiding van een ervaren yoga docente de uitgebalanceerde houdingen en bewegingen aanleren en uitvoeren gebaseerd op de Ashtanga Yoga afkomstig uit India.

Deze vorm van yoga met haar unieke, rustige en niet alledaagse bewegingscombinaties zorgt er voor dat jij je meer bewust wordt dát je beweegt en hóe je kunt bewegen. Uiteraard helemaal binnen jouw mogelijkheden en met respect voor het lichaam neemt de yoga docente jou elke week mee naar een stukje innerlijk bewustzijn.

Het ruisen van de bomen, het fluiten van de vogels en een zacht briesje maken de outdoor yoga tot een uniek yoga uurtje, waarbij je de dagelijkse beslommeringen even los kunt laten. De ervaring die je zal ervaren van yoga buiten in de natuur is totaal anders dan yoga in een gymzaaltje ergens bij jouw in de wijk.

Beginner of gevorderde, lenig of juist niet, outdoor yoga is voor iedereen ongeacht leeftijd of ervaring!

Mocht het weer het niet toelaten om de yogales buiten te houden, zal er gebruik gemaakt worden van een van de tipi’s aanwezig op het terrein bij Outdoor Valley, waardoor het gevoel van ‘buiten’ toch een beetje wordt beleeft.

Het effect van outdoor Yoga:

  • Mentale en fysieke ontspanning
  • Spierversteviging
  • Lichamelijke soepelheid
  • Lichamelijke en geestelijke balans
  • Betere doorbloeding van het lichaam
  • Lichaamsbewustzijn

Tip:

Soepele kleding waarin je makkelijke kunt bewegen.

Heb je een Yoga matje, dan mag je die natuurlijk mee nemen, maar er zijn voor de lessen ook matjes aanwezig

Dus wil jij terug naar de natuur en terug naar jezelf? Kom dan eens vrijblijvend meedoen met outdoor yoga.
Meld je hier aan voor een gratis proefles.