Outdoor Spinning

Spinning is al jaren een populaire training in vele sportscholen.

Een stevige training met verschillende weerstanden en tempo’s zorgen voor een flinke conditionele prikkel. Hoe lekker zou het zijn als je dit buiten zou kunnen doen in plaats van in een zaaltje met (hopelijk) airconditioning?

Dus onder begeleiding van een spinninginstructeur echt naar buiten, de natuur in en flink conditioneel gaan trainen: Dat is Outdoor Spinning bij Outdoor Valley Fitness.

In hoog tempo wisselen de opdrachten zich af en fiets je echt tegen de heuvels op. Dan weer staand op de pedalen op een groot verzet en een andere keer juist weer zittend met een hoog beenritme. De trainer zorgt elke week voor een uitdagende outdoor spinningtraining, zodat jij na een uur moe maar voldaan van de fiets af stapt, maar wel met je longen vol frisse lucht en een lekkere outdoor ervaring rijker!

Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan remmen, schakelen en een stukje bochtentechniek, zodat jij zelfverzekerd mee kunt doen.

Lijkt het jou leuk om mee te doen maar heb jij weinig ervaring met het fietsen op een mountainbike? Dat is geen probleem.De eerste keer dat jij mee komt doen spreken jij en de trainer een kwartier voor aanvang van de training af. Dan legt hij alles rustig uit en zul je merken dat het gebruik van de fiets helemaal niet zo ingewikkeld is als je misschien nu denkt. De training is zo ontwikkeld dat het voor zowel de beginnende als de meer getrainde sporter een uitdagende workout is!

Dus kun jij fietsen? Dan kun je meedoen met Outdoor Spinning!

Het effect:

  • Krachtontwikkeling in beenspieren
  • Versterken van buik- en rugspieren
  • Vergroten van uithoudingsvermogen
  • Vetverbranding
  • Algehele verbetering in fietsprestaties

Tip:

Voor de fiets en helm zorgen wij.

Trek schoenen aan met niet te dunne zolen. Heb je een fietsbroek met een zeem? Trek hem aan en stap nu op!

Meedoen met een gratis proefles? Klik hier om je aan te melden.