Obstacle Training

Obstacle Run trainen? Dat kan nu bij Outdoor Valley Fitness!

Je kan bij ons het hele jaar door trainen specifiek gericht op een obstacle run, mud race, urban run of een survivalrun.

Deze steeds populairder wordende obstacle runs vragen naast doorzettingsvermogen, conditie en kracht ook vaak specifieke behendigheid en knijpkracht om ook de moeilijkste hindernissen te halen! Na 10 km afzien ook nog de welbekende “Monkey bars” halen bijvoorbeeld is geen kleinigheid en vergt specifieke training!
Onze instructeurs hebben al jarenlang ervaring met dit soort obstacle runs en kunnen jou hier prima op voorbereiden om goed getraind aan de start te staan!

Door wekelijks mee te trainen gaat jouw totale atletisch vermogen met sprongen vooruit en sta jij straks goed voorbereid aan de start voor bijvoorbeeld de Mudmasters, Strongmenrun, Harbour run of Urbanathlon! Elke obstacle run zul jij goed kunnen volbrengen!

Vlak voor een bepaalde run bekijken we de specifieke hindernissen die in die obstacle run zitten en leren we je die aan tijdens de trainingen! Een goede voorbereiding is het halve werk toch?

Durf jij het aan? Train mee op de donderdagavond 19:30 uur of op zaterdagochtend om 8:45 uur.

Wil je liever eerst een gratis proefles meedoen? Dat kan ook, schrijf je nu in!