Over ons

 Het Team

 

Outdoor Valley Fitness is de sporttak van Outdoor Valley. Bij ons kun je binnen jouw abonnement mee doen aan verschillende groepstrainingen waar je kunt werken aan een betere conditie, meer kracht en vetverbranding. Dit doe je uiteraard onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren trainer die wekelijks zorgt voor een uitdagende training.

Alle trainingen worden buiten gegeven en dat maakt het sporten bij ons nu net even anders dan in de sportschool! Lekker in de buitenlucht op het prachtige terrein van Outdoor Valley ben je er echt even helemaal uit. Bij ons geen asfalt en auto’s, maar gras, bomen en water. Dus behalve een goede training, zijn de frisse lucht en mooie omgeving altijd inbegrepen.

Uiteraard kun je als lid gebruik maken van de verschillende faciliteiten zoals parkeergelegenheid, omkleedruimte, douches & toiletten. Dus lekker buiten trainen met alle gemakken binnen handbereik. En wil je na de training nog wat drinken in de Berghut, kun je daar als Outdoor Valley Fitness lid met korting je drankje bestellen.