Nieuw: Yin Yang Yoga

We proudly present: Yin Yang Yoga. Vanaf 31 mei iedere woensdag om 19.30 bij Outdoor Valley Fitness. Met Yin Yang Yoga werk je zowel aan kracht en uithoudingsvermogen als aan ontspanning en herstel van je lichaam. Het beste van twee werelden.

Yin Yang Yoga
Met Yin Yang Yoga warm je eerst het lichaam op. De houding tijdens de warming up zijn dynamisch en meer gericht op kracht en uithoudingsvermogen. Dit is de Yang. Yang staat voor het extraverte, het bewegelijke. De les gaat langzaam over naar de Yin houdingen waarin je wel 3 tot 5 minuten 1 houding aan kan houden. Hierbij staat de ontspanning centraal. Yin vertegenwoordigd het introverte, de vrouwelijke kant en is een hele goede manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen.

Trainster Mila:
“Ik ben ervan overtuigd dat yoga en meditatie veel mensen kan helpen hun leven aangenamer te maken. Yoga heeft me veel gebracht, het creëerde ruimte in mezelf en het heeft me geleerd om op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Yoga is een hele prettige manier om de kwaliteit van het leven te verbeteren en om hierin les te kunnen geven, vind ik echt een cadeautje! Ik heb mijn teacher training in India voltooid, een hele mooie en bijzondere ervaring. Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat de studenten de connectie tussen het lichaam en de geest vinden. De ademhaling staat centraal en we zullen doormiddel van de yogahoudingen (asana’s) de levensenergie (prana) weer laten stromen in het lichaam, het hart en het hoofd. Er zullen veel opties worden gegeven, zodat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn. Niets moet, alles mag! In plaats van te forceren gaan we echt kijken naar wat het lichaam nodig heeft en dat is voor iedereen anders. Ik kijk er naar uit mijn kennis te delen en hoop iedereen een stukje rust mee te geven. Namaste”

 

Voorbereidingstrainingen Harbour Run

Zondag 8 oktober 2017 vindt in de Rotterdamse havens de jubileum editie van de Harbour Run plaats. Dwars door de havens van Rotterdam is een parcours van 10 km met obstacles uitgezet. In samenwerking met de Harbour Run biedt ook dit jaar Outdoor Valley weer de Habour Run voorbereidingstrainingen aan.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Na 8 km afzien ook nog de welbekende “Monkey bars” halen is geen kleinigheid en vergt specifieke training! Onze trainers hebben al jarenlang ervaring met obstacle runs zoals de Harbour Run en kunnen jou hier dan ook prima op voorbereiden. Door mee te doen aan de voorbereidingstrainingen gaat je totale atletisch vermogen en conditie met sprongen vooruit en sta jij straks goed voorbereid aan de start van de Harbour Run! Jij wilt toch ook elke obstacle tijdens de Harbour Run goed kunnen volbrengen?

De training

De training bestaat uit Obstacle Training en Conditietraining. Bij de Obstacle Training ligt de focus op techniek. Je leert o.a. hoe je de hindernissen het beste neemt en hoe je elkaar kan helpen. Bij de conditietraining ga je aan de slag met je conditie en je kracht. De ideale combi om de Harbour Run te kunnen volbrengen.

Trainingsdata en locatie

Vanaf 26 augustus kan je iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur trainen voor de Harbour Run:

 • Zaterdag 26 augustus
 • Zaterdag 2 september
 • Zaterdag 9 september
 • Zaterdag 16 september
 • Zaterdag 23 september
 • Zaterdag 30 september

De trainingen vinden plaats bij Outdoor Valley. Outdoor Valley ligt aan de rand van het Hoge Bergse Bos tussen Rotterdam en Den Haag. De training vindt deels plaats in het survivalbos. Hier vind je meer dan 140 hindernissen op je pad.

Investering

Voor €15,- per training sta jij straks vol vertrouwen aan de start van de Harbour Run.

Kies je voor zes van de vijf voorbereidingstrainingen, dan ontvang je € 10,- korting op het totaalbedrag.

Aanmelden

Ik kies voor:

Zaterdag 26 augustus
Zaterdag 2 september
Zaterdag 9 september
Zaterdag 16 september
Zaterdag 23 september
Zaterdag 30 september

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Geslacht *

Geboortedatum (01/01/1980) *

Adres + huisnummer *

Postcode (1122AA) *

Stad *

Telefoonnummer *

Bankgegevens *


Ja, Ik ga akkoord een eenmalige afschrijving voor de Harbour Run voorbereidingstrainingen. Hierbij machtig ik Outdoor Valley Fitness het verschuldige bedrag af te schrijven van bovenstaand opgegeven rekeningnummer.

Ga jij voor een persoonlijk record bij de Triathlon 010?

Wil jij goed voorbereidt aan de start van de Perskindol Triathlon 010 verschijnen? Misschien zelfs je persoonlijke record behalen?  Meld je dan aan voor de Triathlon-voorbereidingstrainingen van Outdoor Valley Fitness.

Zaterdag 15 en zondag 16 juli is het zover. De Perskindol Triathlon 010. De 3e editie bestaat uit 750 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Een flinke uitdaging. Maar zoals het gezegde luidt: een goed begin is het halve werk.

Trainer Robert van der Wulp zorgt voor dat goede begin. Onder begeleiding van deze ervaren trainer ga je aan de slag met je zwemtechniek, hardlooptechniek, fietstechniek en je voeding. Tegelijkertijd train je je conditie en kracht en krijg je antwoord op vragen als:

 • Hoe zorg ik voor die snelle wissel?
 • Hoe verdeel ik mijn energie?
 • Hoe voorkom ik een hongerklop?
 • Hoe zorg ik dat ik niet geblesseerd raak?

Wil jij een goed begin? Meld je dan direct aan!

In totaal geeft Robert vier trainingen. Iedere training bestaat uit

 • Zwemmen in open water
 • Hardlopen
 • Fietsen
 • Theorie (wissels, kleding, etc.)

Iedere training ligt de focus op één van de onderdelen. Doe je mee aan alle trainingen? Dan pak je dus je voordeel op ieder vlak!

Wanneer en waar kan je deze kans grijpen?

Dat kan de vier zondagen voorafgaand aan de Triathlon 010. De trainingen zijn van 10:00 tot 13:00 uur op:

 • 18 juni (focus op zwemtechniek)
 • 25 juni (focus op hardlooptechniek)
 • 2 juli (focus op fietstechniek)
 • 9 juli (focus op voorbereiding- de week voorafgaand aan de wedstrijd)

We verzamelen bij Outdoor Valley aan de Hoeksekade in Bergschenhoek. De zwemclinic vindt plaats bij de Willem-Alexanderbaan. Dit is de plek waar de Triathlon ook daadwerkelijk plaatsvindt. Het hardlopen en fietsen trainen we in de omgeving van de Outdoor Valley en de Willem-Alexanderbaan.

Investering

Om deel te nemen aan de voorbereidingstraining investeer je € 25,- per training.

Ga jij voor de beste voorbereiding en doe je mee aan alle vier de trainingen? Dan krijg je € 10,- korting op het totaalbedrag plus een persoonlijk advies en trainingschema.

JA, ik doe mee!

Tot snel!

 

Kids doen gratis mee!

In de maand mei mogen de kids van OVF-leden twee keer gratis deelnemen aan de trainingen van de Adventure Club en/of de Klimclub. Voor alle leeftijden zijn er diverse trainingen, zo ook op de zaterdag tijdens de OVF-trainingen. Ideaal dus om gelijktijdig te sporten! Leren klimmen in de Monte Cervino of slingeren in de touwen als tarzan, het kan allemaal!
Lijkt jouw kids dit super gaaf? Meld ze dan aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Klimclub Monte Cervino

Vind jij klimmen leuk kom dan eens meedoen met de Klimclub! Je traint onder leiding van ervaren instructeurs in klimcentrum Monte Cervino. Je kunt zowel binnen als buiten klimmen. Voor beginners tot gevorderden en voor iedere leeftijd is er een geschikte training.

Tijden Klimclub

 • Zaterdagochtend: 09:30 uur – 11:00 uur voor kinderen van 9 t/m 12 jaar
 • Zaterdagochtend: 11:30 uur – 13:00 uur voor kinderen van 13 t/m 17 jaar

Adventure Club Outdoor Valley

Ben jij een jonge avonturier en ben je graag in de buitenlucht? Doe dan een keer mee met de Adventure Club! Je traint en speelt in groepsverband met een instructeur op het terrein van Outdoor Valley. Groot, stoer en sterk worden? Dan zit je bij de Adventure Club helemaal goed!

Tijden Adventure Club

 • Zaterdag van 9:30 uur tot 11:00 uur – mini’s – voor kinderen van 7 t/m 8 jaar
 • Zaterdag van 9:30 uur tot 11:00 uur – junior – voor kinderen van 9 t/m 12 jaar
 • Zaterdag van 9:30 uur tot 11:00 uur – jeugd – voor kinderen van 13 t/m 17 jaar

Voorwaarden actie

 • de actie geldt alleen voor kinderen van abonnementhouders van OVF en SSOV
 • kinderen mogen in totaal aan max. 2 trainingen deelnemen
 • kinderen mogen alleen deelnemen aan de trainingen op de zaterdagen
 • kinderen moeten van te voren worden opgegeven via het aanmeldformulier
 • de actie geldt vanaf 13 mei 2017
 • de actie eindigt op 31 mei 2017

Met dit formulier meld je je kids aan voor een training van de Adventure Club en/of de Klimclub.

Naam en achternaam

E-mail *

Telefoonnummer *

Abonnementsvorm

Ik ben de papa of mama of verzorger van

Zijn/haar leeftijd is *

Hij/zij wilt de eerste training meedoen met

De datum dat hij/zij de eerste training wilt volgen is

Hij/zij wilt de tweede training meedoen met

De datum dat hij/zij de tweede training wilt volgen is

Papa en mama actie

Papa’s en mama’s van leden van de Adventure Club en de Klimclub mogen in de maand mei GRATIS meetrainen met trainingen van Outdoor Valley Fitness. Sommige trainingen vinden gelijktijdig plaats met de trainingen van de Adventure club en de Klimclub. Ideaal dus om ook zelf even in de buitenlucht te bewegen.

Klik hier om in het rooster te kijken aan welke training je mee wilt doen. Vul daarna onderstaand formulier in.

Met dit formulier meld je je aan voor een training voor Outdoor Valley Fitness met de papa en mama actie.

Ik ben de papa of mama of verzorger van

Hij/zij zit op de

Graag zou ik de volgende proefles willen volgen:

Datum dat je de proefles wilt volgen (bekijk het rooster voor de dagen dat de training gegeven wordt) *

Achternaam *

Voornaam *

E-mail *

geslacht *

Geboortedatum (01/01/1980) *

Telefoonnummer *

Outdoor Valley Fitness krijgt ledenapp

Je hebt er wellicht al iets over gehoord. Outdoor Valley Fitness krijgt een eigen app!
Met deze app kan je het rooster bekijken, je heel makkelijk aanmelden voor de trainingen of direct een nieuwe tight aanschaffen via de webshop. De app werkt online, dus je kan er altijd bij (mits je online bent 😊) etc. Super handig dus!

Wanneer gaat dit gebeuren?

Snel! In de eerste week van mij ontvangen leden en strippenkaarthouders van ons een uitnodiging om hun persoonlijke account te bevestigen. In het account kan je je gegevens controleren en aanpassen waar nodig. Vanaf dat moment kan je je aanmelden voor de trainingen. Voor strippenkaarthouders geldt dat zij eerst hun strippenkaart in dienen te leveren. De strippen worden dan omgezet in digitale strippen. Als dit gebeurd is kunnen ook strippenkaarthouders zich digitaal aanmelden.

We starten geleidelijk  met de app. De maand mei gebruiken we om te ‘oefenen’ en bekend te raken met het gebruik van de app. Dat betekent dat de trainers zowel deelnemerslijsten als de app gebruiken. Heb je je account geregistreerd, meld je dan vanaf dat moment ook direct via de app aan voor de trainingen waar je aan deelneemt.

In juni gaan we volledig over op de app en moeten alle leden (en strippenkaarthouders) hun account geregistreerd hebben en zich aanmelden voor de trainingen.

Wat verandert er?

Met de komst van de app verandert het een en ander:

 • De hardcopy strippenkaarten komen te vervallen
 • De hardcopy deelnemerslijsten komen te vervallen
 • Je moet je van te voren digitaal aanmelden voor de trainingen
 • Ben je onverhoopt verhindert, dan kan je tot 2 uur van te voren je aanmelding annuleren
 • Je kan via de nieuwe webshop abonnementen en producten aanschaffen (bijv. een nieuwe OV-tight)

Specifiek voor abonnementhouders

In de eerste week van mei ontvang je als abonnementhouder een uitnodiging om je account te registreren. Daarnaast dien je een IDEAL-betaling te doen om opnieuw toestemming te geven voor het automatisch incasseren van je abonnement door Outdoor Valley. Dit is nodig omdat ook onze financiële administratie straks via deze app gaat. Zodra je je account hebt aangemaakt zetten wij daarom een factuur van € 0,01 voor je klaar. Als je deze via IDEAL betaalt, dan kunnen wij weer gewoon incasseren.

Specifiek voor strippenkaarthouders

Met de app hebben wij alleen nog maar digitale strippen. Er is geen onderscheidt meer tussen basic-strippen en plus-strippen. Je kan dus met de strippen zowel aan basic-trainingen als aan plus-trainingen deelnemen. Een basic-training (bootcamp, bbb-bootcamp, bootcamp extreme en conditietraining) is twee strippen, een plus-training (alle overige trainingen) is drie strippen. Je kan kiezen uit de volgende strippenkaarten: OVF-18, OVF-30, OVF-60, OVF-120 en OVF 150. Hoe meer strippen je tegelijk koopt, des te goedkoper ze zijn.

Voorbeeld: Met de OVF 18 strippenkaart kan je:

 • aan 6 Plus-trainingen t.w.v. 3 strippen per training deelnemen (= 18 strippen)
 • aan 9 basic-trainingen t.w.v. 2 strippen per training deelnemen (= 18 strippen)
 • aan 2 plus-trainingen t.w.v. 3 strippen per training en 6 basic-trainingen t.w.v. 2 strippen per training deelnemen  (= 18 strippen)

Één training

Wil je slechts één keer meedoen dan kan dat straks ook. Je kan je via het rooster inschrijven voor een training. Voor een basic-training betaal je € 10,-. Voor een plus-training betaal je € 15,-. Dit is in verhouding duurder dan meerdere strippen en een abonnement.

Wat gebeurt er met jouw strippenkaart?

In de eerste week van mei ontvang je als strippenkaarthouder een uitnodiging om je account te registreren in de app. Om je strippenkaart om te zetten in digitale strippen volg je de volgende stappen:

  1. Registreer je account in de app zodra je de uitnodiging ontvangt
  2. Lever je strippenkaart in bij de trainer of bij de horeca in de berghut.
  3. Controleer na twee werkdagen of je resterende strippen zichtbaar zijn in je account
  4. Meld je vanaf dat moment altijd digitaal aan voor de trainingen, De strippen worden dan automatisch afgeschreven van je account

Vragen

Heb je vragen over de nieuwe app? Laat het ons weten, we helpen je graag. Je kan ons bereiken via de mail clubs@outdoorvalley.nl.

Met sportieve groet,
Team Outdoor Valley Fitness