Broer en Zus-dag

Het is zaterdag 30 september Nationale Broer en Zus-dag. Een mooi moment om je broer en/of zus te laten weten hoeveel hij/zij voor je betekent. En hoe kan je dat nu beter doen dan hem/haar mee te nemen sporten?!

Want:
1. Sporten verlaagt je hartslagfrequentie
2. Sporten vermindert de kans op een hartkwaal
3. Sporten vermindert de kans op een beroerte
4. Sporten verlaagt je bloeddruk
5. Sporten vermindert de kans op darmkanker
6. Sporten zorgt ervoor dat je botten sterker en gezonder worden
7. Sporten zorgt voor een betere conditie en sterkere longen
8. Sporten geeft een gezondere huidskleur en helpt je huid elastisch te blijven
9. Sporten helpt je overtollig gewicht te verliezen en je gewicht op peil te houden
10. Sporten reguleert je bloedsuikergehalte
11. Sporten houdt je cholesterolgehalte in balans
12. Sporten helpt om je pijntolerantie te verhogen
13. Sporten zorgt voor een makkelijkere zwangerschap en geboorte
14. Sporten verlaagt je fysieke en emotionele spanningen (minder stress)
15. Sporten verbetert je vermogen tot nadenken
16. Sporten maakt je lichaam flexibeler
17. Sporten vermindert rugpijnen
18. Sporten zorgt voor een jonger en gezonder lichaam
19. Sporten helpt oudere mensen langer zelfstandig te blijven
20. Sporten versterkt het immuunsysteem op de lange termijn, waardoor je minder kans loopt om ziek te worden
21. Sporten reguleert je afvalproductie
22. Sporten verbetert je slaap
23. Sporten geeft je meer energie
24. Sporten maakt je gezonder
25. Sporten geeft je een gevoel van welbehagen

En dat gun je toch al je broers/zussen?

In de week van 30 september t/m 7 oktober mag je je broer en/of zus GRATIS meenemen naar de trainingen. Voorwaarde is dat je samen komt en jij lid bent (of een strippenkaart hebt) van Outdoor Valley Fitness.

Sport samen met je broer/zus!

Meld ze aan via deze link

Gezocht bootcamptrainers

Outdoor Valley Fitness heeft een vacature! Kom jij ons team versterken?

 • Bootcamptrainer PER DIRECT
  Dag: Zaterdag
  Uren:  van 8.45 tot 9.45 uur EN van 10.00 tot 11.00 uur
  Dienstverband: Tijdelijk
  Locatie: Outdoor Valley, Bergschenhoek

Wie zijn wij

Wij zijn Outdoor Valley Fitness, de meest veelzijdige outdoor sportschool van Nederland. Bij ons beleef je een avontuur, heb je plezier, wordt je uitgedaagd en beweeg je altijd in de buitenlucht.

Outdoor Valley Fitness biedt diverse trainingen zoals Bootcamp, Bootcamp Extreme, Survival Fit, Survival Techniektraining, BBB-bootcamp, Kajakfitness, Boks-Fit, Outdoor Spinning, Yoga, Conditietraining, Kettlebell en Obstacle training. Ons bedrijf groeit qua leden en qua aanbod. Dat betekent dat wij nieuwe trainers zoeken. Zowel voor bestaande trainingen als voor toekomstige trainingen.

De Outdoor Valley Fitness trainer

Onze trainers zijn outdoor-minded, enthousiast, niet bang om vies te worden, gepassioneerd over hun vak en geven altijd 110%. Stuk voor stuk zorgen zij voor een leuke, uitdagende en gevarieerde training. De trainers maken van elke training een beleving voor de leden. Ze zijn creatief en maken gebruik van de materialen en obstakels die de natuur biedt. Onze trainers triggeren de leden het beste uit zichzelf naar boven te halen. Openheid en toegankelijkheid zijn erg belangrijk in onze trainingen; iedereen, elk niveau, is welkom! Plezier en resultaat; daar draait het allemaal om! Onze trainers zorgen ervoor dat onze leden na een les met een voldaan gevoel en een glimlach naar huis gaan. Want zo hoort het! Sport is plezier.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt iets teveel passie voor sport en plezier
 • Je hebt een relevant diploma (bijv. CIOS, Sport & Bewegen, ALO, Fitvak)
 • Je beschikt over veel enthousiasme en aanstekelijke energie die je weet over te dragen op je deelnemers
 • Je voelt je comfortabel als je voor een groep staat
 • Je bent creatief in het creëren van diverse trainingen en improviseren wanneer het anders loopt dan je had gepland

Bevat jij bovenstaande kwaliteiten? Dan willen wij jou heel graag leren kennen. Als je verder ook nog onvermoeibaar en flexibel bent, dan lijkt het ons duidelijk: jij hoort in ons team en wij willen jou graag de kans geven om bij Outdoor Valley Fitness te shinen!

Wat bieden wij jou?

 • Twee vaste trainingen op zaterdagochtend voor een bepaalde tijd
 • Een bedrijfsoutfit
 • Een leuk team om mee samen te werken
 • Gratis gebruik van de faciliteiten van onze locatie Outdoor Valley
 • Gratis deelname aan de trainingen van Outdoor Valley Fitness
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Mogelijkheden voor het geven van meer trainingen in de toekomst
 • Mogelijkheden om te werken als instructeur bij buitensportbedrijf Outdoor Valley

Solliciteren

Voldoe jij aan het profiel en sta je te springen om bij Outdoor Valley Fitness aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatiebrief aan clubs@outdoorvalley.nl o.v.v. Vacature bootcamptrainer.

Wij nemen dan snel contact met je op.

Nieuw: Yin Yang Yoga

We proudly present: Yin Yang Yoga. Vanaf 31 mei iedere woensdag om 19.30 bij Outdoor Valley Fitness. Met Yin Yang Yoga werk je zowel aan kracht en uithoudingsvermogen als aan ontspanning en herstel van je lichaam. Het beste van twee werelden.

Yin Yang Yoga
Met Yin Yang Yoga warm je eerst het lichaam op. De houding tijdens de warming up zijn dynamisch en meer gericht op kracht en uithoudingsvermogen. Dit is de Yang. Yang staat voor het extraverte, het bewegelijke. De les gaat langzaam over naar de Yin houdingen waarin je wel 3 tot 5 minuten 1 houding aan kan houden. Hierbij staat de ontspanning centraal. Yin vertegenwoordigd het introverte, de vrouwelijke kant en is een hele goede manier om bindweefsel en gewrichten te herstellen.

Trainster Mila:
“Ik ben ervan overtuigd dat yoga en meditatie veel mensen kan helpen hun leven aangenamer te maken. Yoga heeft me veel gebracht, het creëerde ruimte in mezelf en het heeft me geleerd om op mijn eigen gevoel te vertrouwen. Yoga is een hele prettige manier om de kwaliteit van het leven te verbeteren en om hierin les te kunnen geven, vind ik echt een cadeautje! Ik heb mijn teacher training in India voltooid, een hele mooie en bijzondere ervaring. Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat de studenten de connectie tussen het lichaam en de geest vinden. De ademhaling staat centraal en we zullen doormiddel van de yogahoudingen (asana’s) de levensenergie (prana) weer laten stromen in het lichaam, het hart en het hoofd. Er zullen veel opties worden gegeven, zodat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn. Niets moet, alles mag! In plaats van te forceren gaan we echt kijken naar wat het lichaam nodig heeft en dat is voor iedereen anders. Ik kijk er naar uit mijn kennis te delen en hoop iedereen een stukje rust mee te geven. Namaste”

 

Voorbereidingstrainingen Harbour Run

Zondag 8 oktober 2017 vindt in de Rotterdamse havens de jubileum editie van de Harbour Run plaats. Dwars door de havens van Rotterdam is een parcours van 10 km met obstacles uitgezet. In samenwerking met de Harbour Run biedt ook dit jaar Outdoor Valley weer de Habour Run voorbereidingstrainingen aan.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Na 8 km afzien ook nog de welbekende “Monkey bars” halen is geen kleinigheid en vergt specifieke training! Onze trainers hebben al jarenlang ervaring met obstacle runs zoals de Harbour Run en kunnen jou hier dan ook prima op voorbereiden. Door mee te doen aan de voorbereidingstrainingen gaat je totale atletisch vermogen en conditie met sprongen vooruit en sta jij straks goed voorbereid aan de start van de Harbour Run! Jij wilt toch ook elke obstacle tijdens de Harbour Run goed kunnen volbrengen?

De training

De training bestaat uit Obstacle Training en Conditietraining. Bij de Obstacle Training ligt de focus op techniek. Je leert o.a. hoe je de hindernissen het beste neemt en hoe je elkaar kan helpen. Bij de conditietraining ga je aan de slag met je conditie en je kracht. De ideale combi om de Harbour Run te kunnen volbrengen.

Trainingsdata en locatie

Vanaf 26 augustus kan je iedere zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur trainen voor de Harbour Run:

 • Zaterdag 26 augustus
 • Zaterdag 2 september
 • Zaterdag 9 september
 • Zaterdag 16 september
 • Zaterdag 23 september
 • Zaterdag 30 september

De trainingen vinden plaats bij Outdoor Valley. Outdoor Valley ligt aan de rand van het Hoge Bergse Bos tussen Rotterdam en Den Haag. De training vindt deels plaats in het survivalbos. Hier vind je meer dan 140 hindernissen op je pad.

Investering

Voor €15,- per training sta jij straks vol vertrouwen aan de start van de Harbour Run.

Kies je voor vijf van de zes voorbereidingstrainingen, dan ontvang je € 10,- korting op het totaalbedrag.

Aanmelden

Ik kies voor:

Zaterdag 26 augustus
Zaterdag 2 september
Zaterdag 9 september
Zaterdag 16 september
Zaterdag 23 september
Zaterdag 30 september

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Geslacht *

Geboortedatum (01/01/1980) *

Adres + huisnummer *

Postcode (1122AA) *

Stad *

Telefoonnummer *

Bankgegevens *


Ja, Ik ga akkoord een eenmalige afschrijving voor de Harbour Run voorbereidingstrainingen. Hierbij machtig ik Outdoor Valley Fitness het verschuldige bedrag af te schrijven van bovenstaand opgegeven rekeningnummer.

Ga jij voor een persoonlijk record bij de Triathlon 010?

Wil jij goed voorbereidt aan de start van de Perskindol Triathlon 010 verschijnen? Misschien zelfs je persoonlijke record behalen?  Meld je dan aan voor de Triathlon-voorbereidingstrainingen van Outdoor Valley Fitness.

Zaterdag 15 en zondag 16 juli is het zover. De Perskindol Triathlon 010. De 3e editie bestaat uit 750 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Een flinke uitdaging. Maar zoals het gezegde luidt: een goed begin is het halve werk.

Trainer Robert van der Wulp zorgt voor dat goede begin. Onder begeleiding van deze ervaren trainer ga je aan de slag met je zwemtechniek, hardlooptechniek, fietstechniek en je voeding. Tegelijkertijd train je je conditie en kracht en krijg je antwoord op vragen als:

 • Hoe zorg ik voor die snelle wissel?
 • Hoe verdeel ik mijn energie?
 • Hoe voorkom ik een hongerklop?
 • Hoe zorg ik dat ik niet geblesseerd raak?

Wil jij een goed begin? Meld je dan direct aan!

In totaal geeft Robert vier trainingen. Iedere training bestaat uit

 • Zwemmen in open water
 • Hardlopen
 • Fietsen
 • Theorie (wissels, kleding, etc.)

Iedere training ligt de focus op één van de onderdelen. Doe je mee aan alle trainingen? Dan pak je dus je voordeel op ieder vlak!

Wanneer en waar kan je deze kans grijpen?

Dat kan de vier zondagen voorafgaand aan de Triathlon 010. De trainingen zijn van 10:00 tot 13:00 uur op:

 • 18 juni (focus op zwemtechniek)
 • 25 juni (focus op hardlooptechniek)
 • 2 juli (focus op fietstechniek)
 • 9 juli (focus op voorbereiding- de week voorafgaand aan de wedstrijd)

We verzamelen bij Outdoor Valley aan de Hoeksekade in Bergschenhoek. De zwemclinic vindt plaats bij de Willem-Alexanderbaan. Dit is de plek waar de Triathlon ook daadwerkelijk plaatsvindt. Het hardlopen en fietsen trainen we in de omgeving van de Outdoor Valley en de Willem-Alexanderbaan.

Investering

Om deel te nemen aan de voorbereidingstraining investeer je € 25,- per training.

Ga jij voor de beste voorbereiding en doe je mee aan alle vier de trainingen? Dan krijg je € 10,- korting op het totaalbedrag plus een persoonlijk advies en trainingschema.

JA, ik doe mee!

Tot snel!

 

Kids doen gratis mee!

In de maand mei mogen de kids van OVF-leden twee keer gratis deelnemen aan de trainingen van de Adventure Club en/of de Klimclub. Voor alle leeftijden zijn er diverse trainingen, zo ook op de zaterdag tijdens de OVF-trainingen. Ideaal dus om gelijktijdig te sporten! Leren klimmen in de Monte Cervino of slingeren in de touwen als tarzan, het kan allemaal!
Lijkt jouw kids dit super gaaf? Meld ze dan aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Klimclub Monte Cervino

Vind jij klimmen leuk kom dan eens meedoen met de Klimclub! Je traint onder leiding van ervaren instructeurs in klimcentrum Monte Cervino. Je kunt zowel binnen als buiten klimmen. Voor beginners tot gevorderden en voor iedere leeftijd is er een geschikte training.

Tijden Klimclub

 • Zaterdagochtend: 09:30 uur – 11:00 uur voor kinderen van 9 t/m 12 jaar
 • Zaterdagochtend: 11:30 uur – 13:00 uur voor kinderen van 13 t/m 17 jaar

Adventure Club Outdoor Valley

Ben jij een jonge avonturier en ben je graag in de buitenlucht? Doe dan een keer mee met de Adventure Club! Je traint en speelt in groepsverband met een instructeur op het terrein van Outdoor Valley. Groot, stoer en sterk worden? Dan zit je bij de Adventure Club helemaal goed!

Tijden Adventure Club

 • Zaterdag van 9:30 uur tot 11:00 uur – mini’s – voor kinderen van 7 t/m 8 jaar
 • Zaterdag van 9:30 uur tot 11:00 uur – junior – voor kinderen van 9 t/m 12 jaar
 • Zaterdag van 9:30 uur tot 11:00 uur – jeugd – voor kinderen van 13 t/m 17 jaar

Voorwaarden actie

 • de actie geldt alleen voor kinderen van abonnementhouders van OVF en SSOV
 • kinderen mogen in totaal aan max. 2 trainingen deelnemen
 • kinderen mogen alleen deelnemen aan de trainingen op de zaterdagen
 • kinderen moeten van te voren worden opgegeven via het aanmeldformulier
 • de actie geldt vanaf 13 mei 2017
 • de actie eindigt op 31 mei 2017

Met dit formulier meld je je kids aan voor een training van de Adventure Club en/of de Klimclub.

Naam en achternaam

E-mail *

Telefoonnummer *

Abonnementsvorm

Ik ben de papa of mama of verzorger van

Zijn/haar leeftijd is *

Hij/zij wilt de eerste training meedoen met

De datum dat hij/zij de eerste training wilt volgen is

Hij/zij wilt de tweede training meedoen met

De datum dat hij/zij de tweede training wilt volgen is